08 september 2013

Tillbaka till KL och Michi kommer hem

Var uppe och sade hejdå till Liz och Pete imorse, innan jag skulle åka tillbaka till KL. Jag trodde Pete skulle få en hjärtinfarkt när jag berättade att Moss inte tänker betala något. Han var så förbannad så han skakade och skulle direkt ut och sätta hänglås på grinden in till vårt condo. Nu gäller det nog att kalla till möte och lugna ner alla. Vi kan inte ta lagen i egna händer och hindra folk från att komma in utan måste ha ett gemensamt förhållningssätt. Oj, oj, oj!

Flög tillbaka vid halvett och var hemma framåt halvtre. Strax därefter landade Michi från Sverige och snart var alla tre medlemmarna av familjen samlade igen.



Michi, Fredrik och jag åkte upp till Publika för lite middag på Fat Boys igen. De har verkligen goda hamburgare och de kan bli hur hälsosamma eller onyttiga som helst beroende på vilka val man gör. Så mysigt att vara samlade alla tre igen och nu var det mycket att prata om. Michi hade ju varit i Sverige och med Anna, Fredrik hade varit iväg i Melakka på IB retreat och jag hade träffat våra mer eller mindre underbara grannar på Langkawi.