10 mars 2022

Första flyttlasset går till Almaspuri

Startade morgonen med en zumbaklass igen. Träffade en ny danska, Eve, som var professionell dansare i Danmark och dansade med olika artister. Hon skall kanske börja med dansklasser också. Det låter ju roligt! Som vanligt avslutades klassen med ett foto på oss alla.


Efter klassen så blev det hem för att packa lite mer och ringa efter en van. Jag bokade med Lalamove och begärde en van och en extra person. Direkt ringde telefonen med en kille som kunde komma inom nio minuter. Han hade dock ingen extra person med. Appen verkar ju funka sådär, eller så svarar folk utan att läsa  - en trolig förklaring här... Detta innebar i alla fall att vi inte kunde flytta bokhyllorna som jag hade tänkt. Istället blev det massa lådor, plus de små överskåpen till bokhyllorna och alla lösa hyllor. Ja, ja, min överraskning gick ju sådär. Det innebar också lite strul då bilen kostade 50 ringgit och en extra person 83 extra för att få allt levererat från dörr till dörr. Nu blev det till att sätta sig och ringa företaget för att få tillbaka de extra pengarna.


Väl på plats i Almaspuri så kunde jag packa upp alla lådorna. Vi behöver ju fler tomma att packa ner saker i så de fick följa med hem igen.


Strax innan fem kom Signature Kitchen för att montera in det nya skåpet som varit felvänt från början. Då visade det sig att de skickat två nya garderobsdörrar till sovrummet samt nya hyllor och skenor till den här lådan. De hade dock inte skickat med något nytt skåp. Om de tar loss allt här och installerar om det så har vi ju massor med hål i skåpet. Så var det ju inte riktigt tänkt. Lee Wah som var här och hjälpte till gjorde nu en abrovinsch så att de skall kunna lägga på bänkskivan i vilket fall och byta skåpet senare.


Vi fick nu även installerat ljus under alla skåp vilket blev riktigt fint.


Elen till det stora glasskåpet fungerade inte så nu får vi ta tillbaka en elektriker som får fixa till det.


De fula guldhandtagen plockades också bort och vi fick nu nya svart. Det blev mycket bättre. När kökskillarna var klara gick jag och tog en kaffe på Coffee Bean och blev upphämtad av Michi senare så vi kunder åka och hämta vagn och lådor. Roligt att visa vad vi gjort idag.


Vår lilla bil är nu färdigservad och som ny igen. Den får komma hem på lördag.


Fredrik var på jobbet idag. De skall nu komma in varje torsdag. De vill verkligen locka folk till kontoret för nu erbjöd de t.ex. frukost och crepes för alla som jobbar. Tydligen är det likadant för Anna på Gartner.


Det var en lång och fullspäckad dag och jag lyckades med konststycket att somna i sängen medan jag läste min bok. Fniss...