01 juni 2022

Middag med Fredrik och Lucy

Tur vi fick gårdagskvällen i Maidenhead för redan idag reser Anna och Erik iväg på semester. De skall börja med att bila ner till Utrecht för att träffa Eriks mamma. Vi fick säga hejdå till Pluto som reser som en kung.


Vi vaknade vid femtiden med jetlag i kroppen, Sju timmars skillnad märks. Det sägs ju att man kommer ikapp en timme om dagen så vi lär väl vakna lite senare imorgon. Redan vid sex var vi nere och vinkade hejdå till Anna, Erik och Pluto.


Michi jobbade hela dagen. Det gjorde jag också fast med andra saker :) Det blev till att packa upp sex resväskor och sortera upp allt. Checkade in till flyget imorgon och sedan var det bara att börja packa två väskor till. Kläder för bröllop, fest och vardag samt saker som vi vill forsla till Spanien är nu nerpackat. Vi bar ut de nya matmöblerna på balkongen också. 


Anna hade hjälpt mig att boka in ett besök hos en kiropraktor som också kör muskelmassage. Lät lite skumt men både hon och Erik har gått där ett tag. När jag gick därifrån var både knän och rygg mycket bättre och han var inte ens säker på att jag behöver komma på återbesök. Trolleri!


På kvällen åkte vi in till stan där Fredrik och Lucy bjöd på middag på Chotto Matte. Det är en restaurang som tidigare har legat i Soho men nu också kommit till Marylebone. Maten är en blandning av japanskt och peruvianskt och det var fantastiskt gott. Lite trendigt ställe och helt fullt trots att det var onsdag.


Anna och Erik tog biltåg genom tunneln till Frankrike. Lite häftigt!



Med elbil så blev det ett par stopp på vägen för att ladda batteriet.


Det var skönt att se när de var framme i Holland och senare i Utrecht. 


Om några dagar bär det av upp till Sverige för dem dit även Fredrik och Lucy beger sig nästa helg. Mysigt!