06 januari 2024

Michi på konferens och jag träffar Helene och pappa

Startade denna morgon med att slänga ut granen och övriga julsaker. Det är alltid så fint med alla ljus och det blir så tomt när allt är borta. Nu har vi ju ändå kunnat ha det längre än vanligt.


Träffade Helene vid tolvtiden på en promenad. Vi gick bort till mammas grav och tände ett ljus och gick sedan tillbaka till Lerums Centrum. Där tog vi lunch innan vi fortsatte hemåt. Så otroligt mysigt att få några timmar tillsammans. Jag var lätt stressad innan med röj hemma och packning, men efter dessa timmar var jag tillbaka lugn och fin. Det blev också ett stopp med fika hos pappa. Det gäller att utnyttja tiden.


Hemma fick jag sedan en eftermiddag och kväll för mig själv. Michi, Thomas, Magnus och Kevin hade konferens på Nääs och stannade över natten. Nu har jag inte varit själv på en månad så jag måste erkänna att det var rätt skönt. När det mesta av tvätten, borttagningen av julpynt och packningen var klart så kunde jag bara krypa upp i soffan med en bok och njuta.


Barnen hade övernattat på hotell i Utrecht och åkte vidare till London idag. Anna och Erik körde upp och tog Eurotunneln till England. De tog det lite lugnt så Anna fick vila lite efter sjutton timmars körning igår.


Fredrik tog sig till Rotterdam där han tog tåget upp till London och var framme redan vid lunch. Det är som att flyga numera. Till och med en fin matbricka.


Det var skönt att få beskedet att alla var framme - i alla fall för ett tag. I morgon reser vi vidare till London. Det är inte länge någon sitter på samma plats i vår familj...