04 december 2015

Klassträff här hemma

Fredrik skickade kort idag när han var och jobbade på Wistla. Så roligt att han har fått extrajobb nu också. De behövde hjälp med att packa saker till Wistla-användare. Bra att få några timmar här och där.



Anna har nu gjort klart sin uppsats och lämnat in den. Jippie! Kommer själv ihåg hur vi slet med vår in i det sista på Volvo och hur otroligt skönt det var när den var inlämnad!



Idag fick jag äntligen upp de nya gardinerna hemma. Med tanke på att de andra kom upp när vi flyttade in i januari 1993 så var det verkligen dags!






På kvällen var det dags för klassträff här hemma och nio personer kom hit från grundskolans klass 1-9. Det var Carin, Anna-Carin, Carina, Bodil, Ola, Tony, Lotta, Hans, Christer och så jag förstås. Dagen gick åt mycket till matlagning, men han med en liten träff med pappa också. Gjorde en god laxrätt som vi fick hos Madeleine i somras.



Här har vi Tony, CHrister, Anna-Carin och Bodil...



Ola, Lotta och Carin...



Samt Carina och Hans. Det är verkligen roligt hur vi har lyckats hålla liv i denna tradition. För 35 år sedan gick vi ut nian tillsammans och för cirka tio r sedan ordnade en förening en stor klassträff för flera skolor i Lerum. Då blev det aldrig så mycket tillfälle att prata med alla så ett par entusiaster i klassen drog igång en egen träff bara för vår klass för kanske sju år sedan. Efter det har det blivit en träff varje år. Oftast blir vi runt tio personer och det är så roligt att ses. Även om man inte har umgåtts på trettio år och inte kan allt om alla så känns det ändå som att man känner varandra hur väl som helst.




Michi hade varit ute på sitt håll och kom hem vid ett i tron om att alla redan åkte, men icke. Först vid halvtretiden lämnade alla efter en otroligt trevlig och rolig kväll!!! Gott betyg :)