10 december 2021

Michi tillbaka i London

Julpyntade lite till innan Michi kom hem idag. Allt gick bra imorse med alla hans papper och han landade fint i London. PCR test och bagage kom som på löpande band. Skönt att allt funkat!




Vid femtiden började lådor komma från BoConcept. Skall bli spännande att äntligen få ett matbord och stolar.


Klockan sju fick vi sticka och då var de inte klara. Som tur var så var Annas städerska Fatima här och kunde stanna kvar så att allt blev klart. Vi åkte till Windsor Great Park där de har något de kallar Bright Lights.


Det var mycket olika ljusinstallationer, men jag tror att vi är lite bortskämda med Jul på Liseberg där det är hur mycket ljus som helst.


Vissa saker de hade var väldigt häftiga med ljus som varierade efter musik.



En gigantisk julklapp fanns mitt i allt :)


Här fick jag med alla tre på bild också.


Under vissa delar av vandringen kändes det som om man gick in i en sagovärld.



Porten in till nästa värld...


Stora lysande näckrosor flöt på en damm mitt i parken.


Michi och jag hittade en mistel mitt i skogen också. Lite gulligt!


Vi åkte tillbaka till Maidenhead för att äta middag någonstans men alla ställen vi var inne på sade att deras kök stängde halvtio. Väldigt tidigt. Det blev till slut att vi hoppade in i en affär och Anna fixade en god pasta. Michi gav Pluto bitar från hans adventskalender. Han är helt galen i de godisarna!


När vi kom hem var bordet och stolarna uppe. Så nöjda! Vi kom bara inte på hur vi skall vika ner mitten av bordet så vi får konsultera Anna i morgon. De har samma konstruktion.


Det bästa till sist: Fredrik fick idag det efterlängtade beskedet att han nu även klarat sin femtonde och sista tenta för att bli auktoriserad revisor. Så otroligt skönt. Dessutom har han gjort det på två år istället för de tre de har på sig. Inte undra på att han varit slut eftersom han dessutom jobbat mer än heltid samtidigt. Tror beskedet nästan var lika skönt för oss. Anna och Erik budade snabbt över en flaska skumpa till honom och vi skickade pengar till en god middag. Det är definitivt dags att fira!


Luci kom också med specialdesignad champagne. Vilken otroligt rolig flaska och text. Den måste han ju definitivt spara!!!


Äntligen kan Fredrik få lite lugn och ro i sitt liv. Bara fokusera på jobb och privatliv och inte massa annan stress runt omkring. Det kommer att bli bra!