14 maj 2015

Kakbak till studenten och ambassadträff för Working Women bland svenskorna

Var idag iväg och servade Fredriks bil på Perodua och det var lika bra service som vanligt. Jag hann knappt sätta mig ner förrän de kom och serverade kaffe. Efter att ha väntat en knapp timme så var bilen klar. Oljan var bytt, aircondfiltret och oljefiltret likaså plus lite annat fix. Notan stannade på... 39,85 rm, dvs drygt 80 kronor. Dyrt att ha bil här....eller inte!


Fredrik hade inga tentor idag så vi åkte iväg till Puzzinis och tog varsin pizza. Fredrik älskar kebabpizza och jag hade sett att de serverade det här. Den var ok, men smakade inte riktigt som hemma i Sverige så klart.


Hemma igen så blev det kakbak. Tänkte att det är lika bra att börja i tid för det kommer att vara mycket när det närmar sig studenten, både i skolan och hemma plus med gäster.


Idag blev det kolakakor och Fredrik och Amanda godkände dem :)


Anna skickade bild på Wistlapersonalen idag. De hade haft en officiell fotografering och behöver väl det för lanseringen av sin app till sommaren. Kul att se vilja hon jobbar med.


Michi åkte iväg till Langkawi igår kväll och har varit där uppe idag. Eftersom han jobbar enligt svenskt schema så var det ledig dag idag. Själv var jag bjuden på en träff som ambassaden ordnat för svenska kvinnor som jobbar i Malaysia. Det blev en tillställning med drygt 20 tjejer som representerade allt från svenska skolan och Swea till Scania, Alfa-Laval och Ericsson. Även STIL Services så klart. Det blev en jättetrevlig kväll!