18 september 2022

Nya utflykter - idag till Mijas

Idag blev det en utflykt till Mijas. När vi satt oss i bilen så passerade vi flera på häst här i San Pedro. Lite oväntat.


Mijas pueblo är en jätteliten gullig stad ovanför Fuengirola. Små gränder och gator, massor med restauranger och keramik.


Vi hamnade i ett eldorado där vi kom ut med saker alla tre.


Vi såg roliga gammaldags affischer med reklam för tjurfäktning. Ändå tur att det är nedlagt nu nästan överallt.


Bättre med flamenco :)


När vi kom hem så ringde det plötsligt på dörren och våra möbler var på plats. Enda problemet var att vi var inte aviserade om att de skulle komma och chauffören hade inte ens fått vårt telefonnummer. Dessutom kom han med sin fru och ingen bärhjälp. Hur tänkte de...? De hade kommit till oss klockan tre och inte kunnat nå oss, bara fått vänta utanför och hoppas på att vi skulle komma hem.


Michi och jag fick göra en stor del av jobbet. Inte jättebra för Michis rygg!


Tjänsten vi köpt var ju leverans till lägenheten och uppackning och vi gjorde nästan allt själva. Den stackars chauffören hade det inte lätt. Hans kommentarer om bolaget som skickat honom var inte nådiga. Jag tror han kommer att byta jobb snart.


Vi skickade med paret en flaska vin efter allt jobb. Det var ju inte deras fel att det blev så tokigt och de var väldigt trevliga. Tjejen jobbade ju inte ens för bolaget...


Sparade uppgifterna ifall det blir något vi behöver framöver.


Madeleine är ju helt underbar. När vi kom upp så var hon i full färd med att dammsuga lägenheten. Vilken sann vän!


Michi tog fram bubbel. Det var vi verkligen värda. Skönt ändå att vi fått allt på plats även om vi var rätt ledbrutna allihop.



Vi skulle gått ut och ätit, men det fick bli pizza på terrassen. Det var vad vi mäktade med.


Vilka otroligt trevliga dagar vi har haft, fyllda av prat och aktiviteter. Underbart med Madeleine för det blir mycket diskussioner om det mesta och alla kan uttrycka precis det de känner utan att någon tar illa upp eller tycker att det är fel. Äntligen fick vi flera dagar tillsammans - det var längesedan sist!