13 mars 2024

Tandläkarbesök och middag på Feliz

Så var det dags för tandläkarbesök igen. Alltid skönt att ha klarat av det. Det gick fint - inga hål :) Man studsar ut igen.


När jag ändå var vid Global Doctors tänkte jag att det var lika bra att kolla min tå. Efter tre veckor är den fortfarande rätt svullen och gör ont på kvällarna. Det går bra att promenera och att träna, men om jag gör för mycket så gör det ont senare på dagen. Gick in till deras klinik och kom direkt in till en läkare. Han gav mig en remiss till röntgen och det var bara att ta hissen upp till våning fyra, passera tandläkaren och gå bort till röntgenavdelningen. Ingen i kö, så efter fem minuter var två bilder tagna. Fick dem på en CD och åkte ner till läkaren igen. Som jag misstänkte var det en spricka i tån. Jag fick avsvällande medicin samt värktabletter att ta vid behov. Allt var klart på en halvtimme. Sjukvården är verkligen fantastisk här.



Det är roligt med alla högtider här i Malaysia. Efter jul kom det kinesiska nyåret och nu är det Ramadan. Överallt är det dekorerat igen men nu med helt andra symboler.


Anna och jag hade en tjejkväll igen och gick till en helt nyöppnad restaurang som heter Feliz. Den tillhör The Cinnamon group som har flera bra restauranger här i stan. Jag åt ceviche till förrätt och det var helt otroligt gott. Vilken restaurang!



Det är verkligen roligt att få till några tjejkvällar när jag nu är själv så länge. 


Michi reser runt för fullt och ikväll bor han på Stadshotellet i Piteå. Det här var väl det första "riktiga" hotellet han bott på. Fniss.



Imorgon skall han till sitt sista stopp för den här resan och åker då till Luleå. Där ska han dessutom träffa en kund som har med sig löjrom Michi har beställt. Mums!!!