03 augusti 2019

Konsert med Gyllene Tider

Tog det lugnt idag hemma på morgonen. Skönt! Vid halvett åkte vi iväg och träffade Anders på Toftaåsens korttidsboende. Michi reser ju imorgon och ville säga hejdå för den här gången.



Klockan tre hade vi sedan lunchdate med Christer och Ulrika på Hedlunds Havsbar utanför Saluhallen. Riktigt trevligt ställe. Vi åt en väldigt god fisksoppa!



Efter lunchen gick vi bort till Trägårn där det var förfest för Gyllene Tider. Det höll på ända till klockan sju då vi gick mot Ullevi. Alla började bli lite hungriga igen och nu blev det en hamburgare på Max.



Vi hade fått rätt bra platser och satt på L2. Förband var Chris Kläfford som vi aldrig hört talas om. Tydligen vann han svenska Idol och är nu med i America Got Talent. Han var väldigt duktig!



Det var så mycket folk på Ullevi. På plats var drygt 54.000 åskådare.




Här är vi förväntansfulla inför Gyllene Tider.




Så drog de igång, Per Gessle och gänget. Så många låtar som man kände igen från slutet av 70-talet och framför allt deras skiva från 1981. Det måste vara en otrolig upplevelse att stå på scenen och ha så många människor som sjunger med i varenda låt!



Två timmar senare vandrade vi bort mot Olskroken där vi parkerat bilen, nynnande på låtar från konserten. Vilken kväll! Det är såååå roligt att gå på konsert!!! Speciellt en sommarkväll som den här på ett fullsatt Ullevi under bar himmel!