15 december 2021

Dags att packa och installation av garderober

Redan klockan åtta imorse kom Nick från Hammonds för att bygga vår garderob på övervåningen mellan vardagsrummet och toaletten. Det skall bli underbart att få ett ställe för ytterplagg, överblivet kakel och annat som behöver gömmas undan.


Vi öppnade våra NHS-appar idag och vi har fått ett covidcertifikat. Det står visserligen spruta 1 av 1, men vi kan gå in och hitta att de har registrerat våra malaysiska sprutor, även om de inte syns i appen. Vi är med :)


Jag tog mig en tur till affären. När vi kommer tillbaka till England så får vi inte gå ut innan vi har fått PCR-resultaten och tiden kan variera. För att vara på den säkra sidan shoppade jag det som behövs till jul. Vi är ju bara borta i Sverige i sex dagar så det mesta håller sig.


Vid tretiden var garderoben klar. Helt underbart och det blev jättefint!



Alla vinterjackor inhängda. Nu är det nästan tomt i hallen nere och vi kan plocka bort de provisoriska ställen från Ikea.


På kvällen kom Anna och Erik över på lite glass med hjortronsylt och sade hejdå. Nu ses vi den 22 december igen.


Fredrik skickade den här artikeln idag och båda han och vi är rätt nöjda med att han har flyttat från detta område och nu är tillbaka i Marylebone.


Vi skrattar nästan smått hysteriskt för det känns som om världen består i mycket av alla dessa test just nu. Så fort någon känner minsta förkylningssymptom, eller bara har varit på ett ställe där någon kompis senare fått covid så testas det. Ett bra sätt i och för sig för att försäkra sig om att man är frisk och inte smittar någon annan. 


Nu åker vi till Sverige imorgon och nu är det även PCR-test som gäller i Sverige. Vi har kollat upp det och kan ta det på Landvetter när vi landar med 48 timmars svarstid. Skönt!