29 juni 2023

Bröllopsdag - 32 år

Idag för 32 år sedan gifte vi oss i Lerums kyrka. Tänk vad lite vi visste då om vår framtid. Jag jobbade på Wallenstam sedan ett år och Michi höll på för fullt med sina handskar tillsammans med sin kompis Leif. Nu, så många år senare, har vi två vuxna barn och Anna ska gifta sig i år. Vi har bott i Malaysia i snart tjugo år och har förmånen att få tillbringa våra liv på flera platser i världen. Digital nomads är väl nästan ett begrepp som inbegriper oss nu för tiden. Så härligt att vi fortfarande kan titta på varandra så där och tycka att valet vi gjorde då skulle vi ha gjort även idag.


När jag kört Michi till jobbet i morse så åkte jag tillbaka till Lerum för att vänta in att han slutade klockan fyra. När jag satt och läste en stund och tittade ut över trädgården så fick jag syn på två rådjur som gick omkring och kom allt närmre. Även om de äter upp mycket växter så är de allt väldigt fina.


Michi och jag hade tänkte ta båten ut och äta middag någonstans, men det var alldeles mulet och kallt så vi får spara det till en annan gång. Nu hade jag ju detta på känn så med i bilen hade jag mat för kvällen. Det blev smaskiga löjromstoasts och champagne följt av en pasta med nötkött och ädelost. Inte illa det heller.


Anna och Wiljo var iväg på provning av brudklänningen idag och allt gick bra. De fick ta in den flera centimeter efter Annas imponerande tränings- och matdisciplin.


Thelmas visum är ju inlämnat nu för andra gången i ordningen och idag åkte hon upp till Langkawi. Vädret såg ut att vara detsamma som här. Skönt att hon kom iväg så att huset ses efter lite.


Ingen Shadow på plats igår, men ingen har ju varit där på två månader så han har väl gett upp. Vi får se om han dyker upp imorgon.