22 december 2012

Hemma och sjuk

Vaknade i morse och var så dålig. Har åkt på en fin maginfluensa innan jul och var helt utslagen. Tur för mig att Anna har lärt sig mycket när hon flyttade hemifrån, för jag kunde höra hur disken plockades i och ur maskinen, dammsugaren gick igång och tvättmaskinen startades. Så himla skönt! Michi var på jobbet.

Pappa hjälpte oss med att åka och köpa sillen till julafton. Vi fick även besök av Insecta som lade ut råttgift på lite olika ställen; vinden och i olika loftgångar. Vi har ju haft lite besök inne och de hade till och med varit uppe i Annas säng. Inte så kul. Nu tecknade vi ett avtal för ett år så att de kan komma hit med jämna mellanrum och kolla till det.


Anna var borta på dammiddag på kvällen och Michi och Fredrik hade mysmiddag tillsammans. Jag låg mest däckad. De hade köpt en halv special till mig som ju är rätt snäll mat för magen. När jag kom ner för trappan såg jag att granen var klädd. Jag har världens bästa familj :)

Lördag morgon var jag bra igen, men väldigt trött. Stannade hemma medan Michi åkte ut till Rörtången och träffade alla våra vänner på det årliga julbordet på Rönnäng. Tråkigt att missa det men vad gör man. De hade i alla fall haft en väldigt trevlig kväll och gott som vanligt!