15 oktober 2022

Michi fyller år och blir invigd i Chaine des Rotisseurs.

Nu var det dags för Michi att fylla år. Det blev frukost på balkongen. Rätt som det var kom det bud med blommor från barnen... och Pluto.


När vi stod i köket fick vi syn på en man som fixade rent airconden hos grannen. Han stod barfota på en smal kant utanför ett fönster som öppnades utåt - detta på sjätte våningen. Lite läskigt!



Ikväll var det dags för Michi och Anna O´Brooks att bli medlemmar i Chaine des Rotisseurs, en förening för personer som uppskattar trevliga middagar med god mat och dryck. Känns ju som perfekt för oss. Det räcker att en i varje familj går med, då man alltid får ta med sig sin fru eller man.


Michi blev uppvaktad med en flaska champagne som vi slurpade i oss innan middagen.



Klockan sex var vi på plats i KL Convention Centre för invigningsceremonin.


Alla nya medlemmar fick gå fram och bli dubbade in i ordern. Michi är nu Chevalier de la Chaine des Rotisseurs, en förening från 1248!


Man fick ställa upp sig för fotografering med kommittén.


Så här snygga blev Michi och Anna efteråt. Banden skall man alltid ha på när man går på middagarna. Anna kallas nu Dame de la chaine des rotisseurs.


Efter invigningen blev det en fantastisk middag på Convention Centre. Den avslutades med en dessert med en stor portion humor. Tycker att föreningen verkar bra, för det var många skratt och inte så stelt.


Det blev en riktig galamiddag och nästa träff blir i mitten på december. Vi hoppas att vi hinner komma med på den också. Det roliga med föreningen är att man kan gå i vilket land man än befinner sig, så om det är en middag i England eller Spanien så är vi välkomna även där. Idagsläget finns det 27,000 medlemmar över världen.