21 november 2023

Fullt med tavlor

Det har varit en dag fylld av tavlor. Efter lunch kom en kille hem till oss, från ett galleri i Publica, för att se vad han kan hjälpa oss med. Vi har några större tavlor vi vill ta med till London och de behöver rullas ihop. Han kommer och hämtar dem på lördag och tar 30 RM per tavla för att spänna ner dem och packa dem väl, dvs 70 kronor styck. Det är ju helt otroligt billigt. Det lär ju bli dyrare att spänna upp dem igen i England...

Vi har också några tavlor som fått mögelfläckar på passepartouten som han skall fixa i ordning. Det är ju så hög luftfuktighet här så det blir lätt så efter flera år.

När han gått gick jag hem till en zumbakompis som är jätteduktig på att måla. Det är rätt stora tavlor, men många är fina. Hon hete Doris Puente, från Cuba.



Det är rätt olika stil på tavlorna, men hon är duktig på att måla ansikten.



Väl hemma fick jag skruvat ihop våra småbord till gästrummet och får nu lägga ut det här bordet på malaysiska "blocket" för att se om vi kan bli av med det.


Fick den här vita lilla krabaten av Helene för flera år sedan. Den står vid min säng och blir så söt när man sätter på glasögonen för natten. Det blir ett leende varje kväll.


Det börjar redan kännas att vi snart ska tillbaka till Malaysia och att vi börjar fixa med mycket saker. Har till och med börjat gå igenom garderoberna hylla för hylla för att rensa och lägga i högar vad som ska vara här och vad som ska med tillbaka. Så skönt! Hade även samtal med Olivia idag, Annas tränare inför bröllopet, och nu har jag fått nytt träningsprogram. Det blir roligt för jag började tröttna på det gamla. En månad räcker med samma program.