22 juni 2022

Middag med vänner och konsert med Kiss

Efter en förmiddag hemma med Fredrik och Lucy, lite kortspel och jobb, så var det dags att åka in till stan. För två år sedan fick Michi och jag biljetter till Kiss. Sedan kom Covid, men nu var det äntligen dags.


Jag hann med en tidigare buss än beräknat och fick mig en stund inne i Göteborg. Så roligt att gå runt och kika lite i affärer. Ett par gatumusikanter sjöng utanför Arkaden och de var verkligen bra!


Gick sedan Avenyn upp och passerade Polestar där Victor jobbade, men han var inte på plats idag.


Halvfem hade vi stämt träff med Kerstin och Claes-Göran. Vet inte när jag träffade honom sista. Kerstin och jag har träffats flera gånger, men nu skulle vi äntligen ses alla fyra på Sassi på Teatergatan.


Det var riktigt roligt att ses igen och det var inte en tyst minut.


Scandinavium var fullt och konserten kom igång vid niotiden. Innan dess hann Michi göra en liten investering. Nu är han lycklig ägare av en Kiss-t-shirt


Vi var redo för lite rock n roll med gamla tiders musik.



Bandet startade 1973 och två av de ursprungliga bandmedlemmarna är fortfarande med: Gene Simmons, född 1949 och Paul Stanley, född 1952. Helt otroligt hur Paul Stanley rockade scenen i höga platåskor, 70 år gammal!


En fin hälsning från bandet när de var klara efter hur många fyrverkerier som helst plus, givetvis, en sönderslagen gitarr.


Vi var inte hemma förrän vid midnatt. Fredrik väntade upp på oss och serverade oss varsin hamburgare. Han och Lucy hade gjort egna med avokade och massa gott i.


Mätta och belåtna, svagt nynnande på Beth, gick vi och lade oss vid halvett. Vilken kanonkväll!