11 januari 2023

Mys med Anna

Förmiddagarna ägnas åt jobb och eftermiddagarna åt avkoppling. När det var dags för lunch hörde Anna av sig och frågade om jag ville följa med henne ut på promenad med Pluto och det ville jag så klart. Han har nu lärt sig att gå fot. Ibland behöver han en liten muta, men det går mycket bättre nu.



Senare på eftermiddagen skulle jag till Waitrose och handla och passade då på att gå förbi och kolla var jag ska ta covidsprutan på lördag. Nu vet jag precis.


Det tar cirka tio minuter att promenera till Waitrose och det är en riktigt bra butik. I Taplow finns en Sainsbury som är som en Ica Maxi, men när jag är själv eller när vi är två här utan bil så funkar det lika bra att promenera inom Maidenhead.


På kvällen kom Anna hem till mig på middag och givetvis kom även Pluto. Vi köpte en gång en räv till honom som leksak och han bara älskar den. Så fort han kommer innanför dörren rusar han upp och hämtar den. Tur att den har hållit så bra!


Jag lagade hemmagjorda hamburgare med salladsblad i stället för bröd så att det skulle bli lite nyttigare. Det blev riktigt gott!


Medan vi åt låg Pluto till och med och sov på Foxy, som vi har döpt räven till.


Det var roligt med ännu en lång pratstund. Det blev mycket tittande på klänningar även för mig till bröllopet. Känns ju än så länge som att vi har mycket tid kvar.


Michi flög upp till Luleå i morse och på planet upp till Stockholm träffade han återigen en bekant - min kusin Janne. Michi har ju träffat hur många som helst på flygplatser över Europa den här gången.


Det var hur mycket snö som helst där uppe. Betydligt mycket mer än i Frankrike. Det ser otroligt vackert ut!