12 maj 2024

Iväg till Birmingham på barnmässa

Spännande dag idag när Anna och Erik tog med mig till en barnmässa i Birmingham. Den var sponsrad av Lidl - något Michi hade gillat :) Det var en fin solig dag.



Det var så roligt att se hur saker har ändrat sig sedan vi fick barn. Man kunde till exempel gå på en bana med gräs, grus, backar mm för att testa barnvagnarna. Det slutade med att en Maxi-Cosi barnvagn blev inköpt. En bas med tillhörande liggvagn, sittvagn och insats som man även kunde sätta i bilen, en bas för bilen och två olika bilbarnstolar. Vilket paket! Vagnen hade dessutom lite svagt och diskret ljus man kunde sätta på så att sidorna syns om man är ute och går när det är mörkt. Väldigt bra funktion!


Anna och Erik kom över på middag ikväll. Tänkte att de kunde slippa laga mat efter festen igår. Pluto var inne och sniffade i skafferiet där han har lite godisar i en påse.


Michi var inne i stan med Pattu och Thivanka och provade den nya restaurangen som Pattu har öppnat. Den fick bra betyg.



Nu är det fyra dagar kvar tills han sätter sig på planet mot London igen. Vi har varit ifrån varandra mycket i år, men det har gått bra. Vi har båda gjort väldigt mycket roligt på varsitt håll, men nu blir det roligt att äntligen få göra saker tillsammans.