16 september 2019

Thelma kommer till Langkawi

Igår kväll kom bilder från Anna igen som varit och kollat på sin lägenhet. Nu är nästan hela köksväggen klar även om inte allt är inkopplat ännu. Nu väntar golv i hallen, val av kakel till badrummet och köksön. Så spännande att följa! 


Michi var och hälsade på sin pappa idag och vi har fått goda nyheter om att han har kommit in på Fiskebäcks äldreboende precis vid hamnen precis som alla önskade. Flytten blir i början av oktober. 


Det har vräkt ner regn hela dagen här på Langkawi så jag satt inne i vardagsrummet och jobbade undan lite. Vart jag än går så följer Shadow efter och lägger sig precis utanför för att hålla koll.


Fick bokat boende i Dusseldorf inför A plus A mässan. Det brukar vara så svårt att få och väldigt dyrt. Förra året bodde Magnus och Michi på ett rätt skruttit ställe. Nu hade jag sådan tur så att det kommit in en ny lägenhet precis på Airbnb centralt inne i stan! 

Vid tretiden åkte jag iväg till flygplatsen och hämtade Thelma som anlände från ett rökfyllt Kuala Lumpur. Vi var hemma ett par timmar och åkte sedan ner vid sjutiden och åt middag på Cactus. 


Vi var hemma redan strax efter åtta och tittade då på Spider-Man Far from home. Mysigt med lite filmkväll!