12 december 2021

En härligt lat söndag i Maidenhead

Lat och härlig söndag här i Maidenhead. Efter en skön sovmorgon gick vi iväg och åt brunch på Strawberry Grove inne i stan. Ett litet mysigt ställe. Det fanns en lekhörna och jag har sett många mammor och barn fika här när jag gått förbi till mataffären.


Efteråt gick Michi iväg för att klippa sig och jag fick hem en snygg man. Själv gick jag hem och sprayade klart alla våra stolar så att de skall hålla sig bra mot eventuellt spill.


Fick snabba mig lite därute för himlen såg allt annat än lovande ut. Trodde det skulle börja vräka ner, men det blev inget regn.


Tredje adventsljuset fick tändas idag och vi njuter av hur mysigt det är med alla ljus i mörkret här.


Fick riktigt pizzasug idag, vilket inträffar en till två gånger om året max, och vi gick till Soranos inne i stan. Michi tog någon pastarätt istället. Det var riktigt gott med en ansjovispizza. Verkar vara rätt ensam om att gilla det. Ha ha ha!


Vi tog oss en lite längre promenad hem vilket var väldigt skönt. Man känner sig ju rätt mätt efter en pizza så det var nog välbehövligt. Fick den här söta bilden på Pluto av Anna. Han har fått sig ett bad. De kom över en stund och visade oss hur vi skulle fälla ihop och dra ut vårt bord. Pluto var alldeles fluffig och mjuk. Han gillar verkligen vatten och bad till skillnad från Shadow som skrämt springer undan bara man stänker ett par droppar av poolvattnet...


Det blev en tidig kväll. Med tidsskillnaden mot Sverige har Michi möte med jobbet redan 6.30 på måndagsmornar.