03 augusti 2020

Inköp av möbler till San Pedro

Dagen visade sig från sin bästa sida i morse och vi tog en powerwalk med Kerstin och Mats. Vi har lärt känna dem mer i år. De är föräldrar till Fredriks kompis Sofie, som reste runt i Asien och kom och hälsade på oss förra året. Roligt med nya bekantskaper.


På kvällen var vi bjudna hem till Kjell och Birgitta på middag. Marianne, Birgittas mamma, är 91. Det skulle man aldrig kunna tro. Vilken humor och vilket skratt!


Efter många om och men lyckades Anna och Erik få internet nästan installerat. Det var problem med dragningar och avklippta kablar. Det fungerar inte i lägenheten ännu, men de skall komma tillbaka imorgon och fixa det sista. Det blir skönt för då kan vi installera skrivare med mera och det kommer fungera för alla att jobba där. På kvällen åkte de tillbaka till El Corte Ingles och provsatt och klämde på möbler vi tittat på. Soffgruppen blev inköpt och levereras om några dagar.


Vi är även sugna på sådana här ägg, men måste kolla att det funkar med balkarna i taket först.



En hängmatta blev också inköpt. Kan se Michi somna där framöver :)


En utematta blir det även i San Pedro. Snyggt och ombonat.


Det är ju väldigt lyxigt för oss att komma ner när flera saker är fixade och på plats. Det är en bra kombination med Anna som gillar att titta på design och köpa och vi som kan säga ja eller nej och betala. Blir spännande att se hur det blir!