09 november 2012

Besök på Sanroc Ceramics

Fredag och första dagen på länge jag inte haft någonting planerat överhuvudtaget. Så skönt!! Det finns ju alltid saker att hitta på, men härligt att själv kunna välja när. Bestämde mig till slut i alla fall för att åka ut till Sanroc Ceramics ute vid Sunway Lagoon och köpa middagstallrikar till Langkawi. Lite tråkigt kanske...men det slutade med att jag köpte samma som jag köpt hem till lägenheten här i KL. I och för sig bra om något går sönder.


Satt och letade nya recept på eftermiddagen. Man fastnar så i samma hjulspår och rätterna blir utan större variation. Vi försöker köra lite GI eller LCHF och nu hittade jag en jättebra hemsida. Thelma och jag testade direkt ett nytt recept där fläskfile skivades och marinerades i en marinad gjord på tacokrydda, vitlök, vitvinsvinäger, soya, lite rödvin m.m. Till detta en stor sallad, potatis till Fredrik och ett folieknyte med tärnad fetaost, jalapenos, tomat och lite rödlök. Riktigt gott!

Michis pappa fyllde 82 idag och vi ringde och gratulerade under middagen. Nu är Anna på väg till Sverige och farfar hämtar upp henne på flygplatsen klockan nio ikväll så de kan mysa och fira hans födelsedag. Tror hon har tagit med en flaska whiskey i present som säkert blir uppskattad :)