09 februari 2015

Anna fyller 22 och mock exams börjar

Anna fyller 22 idag och det är så kul att Michi är på plats och firar henne! Michi följde Anna till skolan idag och det såg så sött ut. Man undrar nästan vems första skoldag det är :) På kvällen gick de sedan ut med Cicci, Nur och Charlotte och åt på en av Jamie Olivers restauranger.


För Fredrik var det en lite tuffare dag där mock exams tog sin början. Det här är samma som alla IB tentorna som kommer i maj, så en typ av generalrepetition kan man säga. 15-16 tentor skall de igenom med allt de studerat under de senaste två åren.



Marjolein och jag hade bakat till alla studenterna, så när de kom ut från sin tenta hade vi ett kakbord stående utanför. Det blev många glada leenden. De är verkligen värda allt med det tuffa arbete de har framför sig! Nu på morgonen hade de English 1 och på eftermiddagen var det Economics 1,


Hela veckan kommer sedan bara att innebära pluggande och tentande och det kommer att vara en lättnad att komma ut på andra sidan :) Vid middagen ringde Fredrik och jag till London och pratade lite med Anna. Hon var så glad och allt verkar så bra. Riktigt roligt!!!