15 februari 2014

L-körkort, Michi till Hongkong och Estilo med Fredrik

Trots att det var lördag var jag uppe tidigt, åt lite frukost med Michi och sade hejdå för idag åkte han till Hongkong och kommer tillbaka på onsdag. Själv åkte jag till Instituto Cervantes för att göra ett spanskaprov. När jag var i Madrid blev jag så sugen på att läsa spanska igen och Instituto Cervantes har kurser över hela världen. Provet gick riktigt bra. Jag känner ju att jag förstår det mesta när jag läser, så svara på frågor och skriva en liten uppsats var inga problem. Det är mer tunghäfta när jag skall prata. Jag fick till svar att jag skulle gå i grupp B1, men det var lite mer avancerat så de hade inga kurser nu. Snopet!

På vägen hem åkte jag förbi Fredriks körskola och hämtade upp hans L-körkort. Detta måste de ha för att få köra bil i bilskola. Första tvåtimmarspasset är inbokat till söndagen den 23 februari. Spännande!


Kvällen innebar middag med Fredrik. Riktigt mysigt att gå ut bara vi två och ha tid att sitta och prata i lugn och ro utan telefoner, datorer m.m. Vi gick till spanska Estilo och njöt.


Mycket folk ute på restaurangerna på torget runt Publika. Några tappra själar försökte dra igång Swing Dance också, men det var inga som ville gå upp och prova. Vid tiotiden tog vi oss hemåt igen. Skönt med helg!