29 augusti 2021

Besök hos Marianne och middag med Bärbel

Efter frukosten skulle vi ta en ordentlig promenad idag. Michi dröjde länge med att komma ut - och vad fick jag se - någon var djupt nere i godispåsen från igår...


Var tvungen att fota lite kossor på vägen. Vi är verkligen på landet!


På vägen hem gick vi förbi och hejade på Ingrid Kall och kunde hjälpa henne ta undan lite sommarmöbler.


När vi sedan lämnade Rörtången för att åka in mot stan och träffa Bärbel så stannade vi till på Båtmansgärdet och hälsade på Marianne, Birgittas mamma. Vi brukar alltid träffa henne på landet, men inte så i år. Då fick det bli ett stopp hos henne i stället. Rolig överraskning!


Strax innan sex hämtade vi upp Bärbel och gick till Tullen för att äta middag. Det blev ett par trevliga timmar med god mat och mycket prat.


Michi fick sakta ner vid Shell i Lerum då jag ville fota bensinpriserna. Känns som det har blivit väldigt dyrt här hemma nu! Över 17 kronor för diesel!


Kvällen ägnades sedan åt att försöka boka hotell för vår karantän. Eftersom vi inte har fått klart med hemkarantän ännu så måste vi boka hotell och betala alla avgifter först för att sedan få tillbaka pengar för alla nätter utom en ifall det ramlar in ett godkännande. Stön och pust!