14 februari 2023

Möte med Malin

Dimman låg som ett lock över Maidenhead denna morgon. Man såg inte mycket av vår lilla stad.


Vi fick hem en kille från Hammonds, Sergio, som mätte upp ordentligt för våra garderober i hallen och hyllorna i köket. Vi får ta bort ett element där nere plus flytta knappsatsen för att kunna öppna dörren där nere inifrån lägenheten.



På eftermiddagen åkte vi in till stan för ett möte och skulle sedan möta Malin Stjernström klockan fem. Vi hann in i Totally Swedish på vägen och även en sväng in på underbara Daunt´s book shop.



Vi träffade Malin på Home Marylebone, Fredriks hemmapub. en stund senare kom även Fredrik förbi på en öl innan han skulle till Lucy på Valentine-middag.


Vi fick hjälp med ett foto så vi kunde vara med allihop. Det var så roligt att träffa Malin här. Hon var Fredriks kompis på Rörtången som älskade att baka och aldrig skulle lämna sin hemort. Så tog hon ett jobb, anmälde sig till en konditorskola i Schweiz och var så duktig så hon fick praktik på Ritz Carlton på Teneriffa. Hon gick till fina jobb i Stockholm vidare till jobb i London och nu har hon blivit handplockad av Frantzéns som ligger i Harrods. Frantzén själv har två restauranger med tre stjärnor i Guide Michelin så vi kan bara föreställa oss hur duktig Malin är på det hon gör. Verkligen ett stort grattis!


När Fredrik åkte vidare gick vi tre över till Cote Brasserie och bjöd ut Malin på middag. Fredrik kom förbi igen på vägen hem så nu har vi fått säga hejdå ordentligt även till honom. Nu dröjer det två och en halv månad tills vi ses igen.