17 september 2017

Lat söndag med mycket regn

Vaknade i morse av lite fina bilder från Fredrik i Benalmàdena. Ett par bilder utifrån Vicotrias familjs hus och ett när de lagar mat. Alltid roligt när det kommer bilder!




Michi och jag bestämder oss för en promenad runt Mont Kiara idag. När vi kom till Sri Hartamas Shopping Centre så fick vi syn på dessa cyklar vi läst om. Man har nu börjat med hyrcyklar även här i Malaysia. Man loggar in på en app, scannar en QR-kod och får en kod så man kan låsa upp cykeln. Smart!


Efter nästan hela varvet runt stannade vi på Coffee Bean och tog en lunch med deras goda laxbagels. När vi satt och åt blev himlen alldeles mörk och regnet började vräka ner. Hm, tur att vi bara skulle hem.


Efter några hundra meter sökte vi skydd vid 1 Mont Kiara och såg då att en ny restaurang skall öppna där Taps tidigare låg. Låter som Taps kan bli tapas!


Väl hemma fick Michi ta ett foto på mig. Jag var totalt dränkt! Klänningen klistrade mot kroppen, håret droppade och vi bara skrattade. Dags att gå in och ta på sig något torrt snabbt.


Thivanka och Imalaka kom hem till oss en snabbis. Imalka, som är arton, har fått en praktikplats hos oss ett par månader. Hon skall börja på universitet i Melbourne och börjar inte förrän i början av nästa år. De kom och gav oss en flaska champagne och ett paket torkade fiskar från Japan. Det ena mer uppskattat än det andra...


På kvällen blev det middag med Peter och Joanne på Porto Romano. Väldigt gott med en pizza efter kräftskivan igår,