26 mars 2024

Tillbaka till jobb och normalliv igen

Jag var och kollade efter en ny spis idag. Det är ju bra att veta vad de går på när vi får höra vad det kostar att laga den spis vi har. Kom hem med en induktionsplatta så att vi i alla fall kan fixa till något.


Hittade stoppklossar idag och Michi har nu bytt ut tolv stycken, men vi måste hitta fler. Tror vi behöver byta närmare trettio. Lika bra att göra alla på en gång.


Vi känner oss verkligen som digitala nomader. Bara vi har med våra datorer så kan vi jobba var som helst. Så skönt!


Regnet höll upp lite idag så jag sprang snabbt ut på altanen och fotade utsikten. Rätt kallt fortfarande.


Vi gick iväg till Apollo gym idag och kunde konstatera att de har ny ägare och har köpt in mängder med nya maskiner. Vilken uppgradering!


På kvällen hamnade vi på en annan italiensk restaurang. Vi beställde varsin entrecote med grönsaker och vi fick in två tomma tallrikar. Lite skumt. Efter en stund kom det in en entrecote - som om vi skulle dela på en portion. Ha ha kändes ju lite snålt. Nu var portionen rätt stor så vi sade att ok vi kör på det och bokade av den andra eftersom det skulle ta tid. Efter en stund kom de in med en till. Förvirringen var total. Vi tog den också eftersom det var så tänkt från början. När vi var klara kom kyparen med mangoglass och en liten apertif som ursäkt. Snyggt gjort!


Nu lämnade vi med ett gott intryck av restaurangen ändå. Så ska det vara.