23 augusti 2023

Nu kommer familjen

Så mycket nu innan våra kära gäster kommer och bröllopet blir av. Michi och jag tog oss en promenad till Home & Woodland för att koppla av lite. Trevligt ställe precis vid Themsen. Här blev det lite lunch.



Vid fyratiden kom Helene, Thomas, Nicole och pappa. Efter ett litet tag dök även Victor och Clara upp. De var inbokade på Lord Grenfell via Agoda, men när de kom dit fanns ingen bokning. Vi lyckades snabbt ordna en natt på Premier Inn i Maidenhead. Anna fick också öppna paket från Nilsons och från pappa. 


Pappa gav dem en uppsättning med sex stycken djävulsglas. Nu förs traditionen vidare. Från Nilsons fick de tre snygga ljusstakar av en holländsk konstnär.


Strax innan klockan sex vandrade vi bort till tågstationen och åkte in till stan för att träffa Fredrik och Mateo. Det var dags för Flight Club.



Det blev tufft spel under en och en halv timme och Fredrik gick segrande ut striden där vi totalt var elva personser som spelade.


Vi avslutade med middag på klubben och Thomas fick in en av de största pizzor jag sett.


Vid elvatiden var vi hemma igen och det var lagom att krypa i säng Två dagar till bröllopet och imorgon är det dags för familjemiddagen.


Anna och Erik var inte med i kväll. De hade en sista date night där de inveg både djävulsglasen och ljusstakarna under en middag med löjromstoast, hummer, champagne och annat gott. Sista natten hemma som ogifta.