07 oktober 2018

Med Hättmarks på Langkawi

Anna är nu i Mexico med flera vänner och firar Sophie Leech som fyller 30. Vilken resa! Sophie har hyrt ett hus som de skall bo i en vecka. Här kommer lite bilder.








Första dagen blåste det som tusan och de fick höra att orkanen Michael var på väg mot Mexico. Läskigt! Som tur var vek den av upp mot Florida och följande dagar blev vindstilla.






Mycket god mat har de fått provat också!




Själv vaknade jag framåt halvtiotiden efter en sen natt. Andreas och Emma hade åkt redan vid sju då Andreas skulle flyga vidare till Australien. Kan inte ha varit roligt att gå upp så tidigt! Pia och Anders lämnade vid tio. Vilka gäster vi har haft! Så hjälpsamma. När jag kom upp var tvättmaskinen redan igång med sängkläder och de sista glasen från igår diskade. Lätt att ha gäster när alla hjälps åt.



Det blev stadig frukost idag. Susann gör en grym äggröra som vi gärna testade igen.




Michi, Susann och jag tog oss upp för Langkawiberget idag, men det var tungt och varmt. Man är i alla fall väldigt nöjd när man nått toppen! Gordon hade fått en ischias-attack och fick stanna hemma.




Vi tog sedan med deras bagage ner och åkte till Yellow Cafe för lunch innan de skulle tillbaka till KL.






Vi lämnade av dem på flygplatsen och åkte hem och genast kom Shadow springande på gatan och slank in genom grinden.



Han låg sedan på altanen och spanade ut över omgivningarna och om någon närmar sig så skäller han. Vilken vakthund!



Nasha var på Langkawi nu från Sverige och bodde på Pelangi. Michi och jag åkte ner och åt middag där för att träffa henne efter maten. Hon var dock upptagen med sina gäster till sent så vi fick i alla fall kramat om henne lite och skall försöka ses i KL istället.




När vi kom hem låg det en hund med lite skyldig min - UPPE I EN STOL. Svårt att säga ifrån för när vi inte är där så lär han ju vara tillbaka. Lite mjukare än golvet gissar jag...




Nu får han klara sig själv ett par veckor innan vi är tillbaka igen. Sötnosen!