13 november 2015

Swea kaffemorgon och sedan till Langkawi

Så var det dags för Swea kaffemorgon igen och idag var det hemma hos Elin. Linn hade hjälpt till med att baka. Med var också lilla Ebba och lilla Liv. Hur söta som helst och alla vill hålla i dem.


På eftermiddagen var det dags att åka till Langkawi igen och Michi och jag var på Subang för att ta femflyget upp till ön. När jag gick till kontoret för att möta Michi och ta taxi till flygplatsen så hällregnade det och jag hade med ett paraply. Farligt, farligt. Det skulle kollas och checkas in, och jag skulle lämna det till personalen när jag gick på planet. Det blev fint med en stor tag på sig. Försökte lämna det till alla jag passerade sedan, men ingen ville ha det så det slutade med att jag tog med det ombord...




Skrattade gott när vi kom fram och skulle hämta ut hyrbilen från Kasina. De hade en datorskärm med Ms Anki på. Tur det, så vi visste vart vi skulle gå... När vi åkte från flygplatsen såg vi stora skyltar om att det var Ironman-tävling denna helg. 3,8 km simning, 180 km cykel och 42 km löpning. Bara för riktiga tuffingar. Det visade sig senare att två Swea-män var med och tävlade och kom i mål. Imponerande!




När vi kom fram såg vi att arbetarna gjort det vi beställt. Rensat hela marken mellan oss och havet. Nu hade det precis regnat så det såg lite blött ut. Skönt dock att bli av med allt högt gräs. Tydligen hade ett par kobror ringlat iväg när de körde med maskinen...




Vi hade fått tips om en restaurang med bra kött och åkte dit på kvällen. Restaurangen heter Coco´s Bistro. Mysigt ställe mitt i ingenting. Trevlig personal och god mat. Kanske har ätit lite bättre kött på andra ställen, men det var väl värt ett besök!





Vi provade också deras glassar. Michi tog en jordgubbsglass medan jag provade en med Amaretto. Vi frågade kyparen vilken han tyckte var godast, men han kunde inte säga då han inte smakat alla. Flera hade sprit i sig och det går inte när man är malay.



Väl hemma bjöd Michi på en liten drink i baren innan det var dags att lägga sig och sova sött! Så otroligt mysigt att sitta i vår lilla, lilla minibar :)