27 september 2013

Langkawi - middag med Jonathan och Katie Spinks

Förmiddagen blev äntligen en slappardag vid poolen. Så mysigt och skönt. Läser just nu den senaste boken av Khaled Hosseini och den är bra. Når inte riktigt upp till Flyga Drake-nivå dock. På eftermiddagen åkte Michi och jag ner till Sunset Beach för lite massage av Aisha. Michi tog massage först och jag passade på att gå min dagliga 30 minuters powerwalk. Himlen blev allt svartare och det började blåsa. När det var min tur att få massage började det regna lite och rätt som det var öppnade sig himlen plus att det blev kraftiga vindar. Trots vindskydd så stänkte det vatten på mig och Aisha, så efter en halvtimme fick hon sluta. Michi hade åkt hem för att ha telefonmöte, men jag fick tag på en taxi och kom hem hyfsat torr.

På kvällen var vi på en drink i hus nummer två, hos Katie och Jonathan Spinks och deras vänner Tim och Nicole, engelsmän som också bor i Singapore. Vi tog sedan med dem alla till en krabbrestaurang ute på en pir inne i Kuah. Michi hade varit där förr och jag fattar inte hur han hittade dit första gången för det var inte det enklaste. Väl där var det i alla fall fantastiskt!


Vi åt curry crab, friterad squid, fisk, räkor och massor av annat gott.


Allt hämtat direkt ur akvarier inne i restaurangen. Hit måste vi gå tillbaks. Tyvärr glömde jag ta ett visitkort, så jag har ingen aning om vad stället heter, men Michi hittar ju :)


Efter middagen blev det drinkar på vår terrass och massor av prat med ljuvlig brittisk engelska. Bara att njuta!