21 mars 2020

Virtuell middag med pappa

Vädret är fantastiskt just nu. Solen strålar och temperaturen ligger på strax över nollstrecket. Pappa och jag skulle ha middag ikväll och jag bestämde mig för att promenera till Ica Kvantum i Hulan för att köpa havskräftor till oss.



Fiskaffären var full med godsaker men få kunder. Handlade varsin påse då vi skall sitta på olika håll.



På vägen hem promenerade jag förbi pappa och lämnade av matvarorna. Lade dem på hans trapp och ringde honom så att han fick komma ut och hämta det utan att vi var nära varandra.




Dagen gick sedan åt till att fixa med klädkammaren lite till, betala räkningar, jobba lite osv. När klockan närmade sig sju var det dags att snoffsa till sig och fixa med maten.



Fint dukat med levande ljus. Det skulle vara som en riktigt middag.



Pappa och jag har ju en resa inbokad till Baskien den 26 maj som inte kommer att bli av. Pappa hade skojat till det lite och klätt ut sig till spanjor :)



Så åkte hatten och scarfen av och så satt vi finklädda och skålade lite och åt våra kräftor. Efter ett tag kändes det precis som en vanlig middag.



Michi är i KL med Thelma som sällskap. I kväll åt de middag och hade sedan ölprovartävling som Thelma vann. Ha ha!




De hade också varit ute och handlat lite mer. Jättetufft på condot nu. Varje gång någon går in eller ut så tar vakterna tempen. De hade sagt till Michi att om man har mer än 37,5 så får man inte komma in - till sin egen lägenhet..!


Michi hade hittat den här skylten - Ett namn i tiden kan man väl säga!


Gratulerade Madeleine idag. Vi skulle ju firat hennes födelsedag i morgon i San Pedro, men Interflora kunde bara leverera idag, lördag. Så synd hur det blev!



Anna och Erik fick hemleverans igen. Skönt att se att de har gott om mat hemma!




Fredrik har haft det bra hos Edward och hundarna och det blir många samtal varje dag med både Michi och barnen. Saknar dem alla!