12 september 2015

Ärenden och middag hos pappa

En hel dag hemma kändes ju som en lyx efter att ha flugit omkring som en vilde senaste tiden. Nu gällde det att fixa massor med saker innan jag åker imorgon. Skrattade gott när jag stod vid sorteringsstationen vid Ica och slängde massor av skräp. Mötte pappas granne Maggie och fick mig en pratstund. Man känner sig helt inne i det svenska igen. Det blev sedan postbesök innan jag åkte in till stan och hälsade på Bärbel. Det var så roligt att träffa henna idag för hon var så pigg och vi fick oss en härlig stund tillsammans.

På vägen hem passerade jag Allum och kunde hämta upp Fredriks klocka som nu var lagad. Det var bra för då hann jag skicka iväg den till London också. Det skulle ta en vecka så jag hoppas det går bra. Det blev också ett besök i bokhandeln och inköp av den nya Stieg Larsson-boken, fast nu av David Lagercrantz.



Fick packat det mesta och promenerade sedan upp till pappa och Gudrun för lite middag. Han hade köpt färska räkor vilket alltid känns som lite lyx. Det blev mycket uppdateringar om Anna och Fredrik och hur det varit i London. Det blev också lite prat om hur det var när vi lämnade Sverige och flyttade till Malaysia. Helt plötsligt är man i situationer som gör att man förstår sina föräldrar på ett helt nytt sätt!

Fick följe av pappa en bit på vägen hemåt. Så mysigt! Luften var alldeles krispig och det känns att det börjar gå mot höst. Jag kan verkligen älska vädret nu och att få uppleva lite kallare klimat. Kommer antagligen inte alls känna så i december när jag skall vara här lite längre, men ett par dagar som nu är det helt underbart!