04 oktober 2015

Champagnebrunch på Shook

Eva och Stickan Malmberg är på besök i KL för första gången på över fem år. Deras dotter är en av Annas bästa kompisar och de har följt varandra sedan de var elva år! Så roligt att få träffa dem igen. De hade idag ordnat champagnebrunch på Star Hill Gallery på restaurangen Shook för flera av oss som bodde här samtidigt med dem.


På restaurangen gick en clown runt och gjorde ballonghattar. Inte riktigt min grej. Tycker att champagnebruncherna är så fina i sig så det behöver inte vara barnkalastema runt omkring. Buffén var dock helt otroligt bra och betydligt billigare än på Ritz.


Eva, Marika, Joanne och jag var med, tillsammans med Stickan, Hasse, Peter och Michi.


Det blev ett mycket kärt återseende och prat i hur många timmar som helst. Det blev sedan en slö eftermiddag hemma där det blev en stund i tv-soffan och lite sova middag :)

Farvälmiddag med Daniele

Vår kaffemaskin sjunger nu på sista versen och jag, som är en stor älskare av Nespresso, lurade nu med Michi till en butik i Bangsar Shopping för att visa vad de hade. Nu fanns ingen maskin som vi ville ha så vi kom hem tomhänta, men det var ju ett steg i rätt riktning :)


På kvällen blev det middag med Daniele på en restaurang nere i stan som heter ACME. Det var en rätt trendig restaurang med mycket ungdomar och lite mer västerländsk mat. Väldigt gott och trevligt.


Nu är det dags att säga hejdå till Daniele som flyttar hem till Schweiz för att ta över som Global Manager for Production and Distribution för just NESPRESSO :) Låter som ett jättespännande jobb och kul för honom eftersom båda hans två äldsta barn, Emma och Raphael - kompisar till Anna - har flyttat tillbaka dit och studerar där. Vi hoppas att det inte dröjer alltför länge förrän vi träffas igen!!!