29 mars 2012

Chinatown och Changkat Bukit Bintang

Tisdagen den 27:e var sista dagen att träffa Eva, Leif, Yvonne och Christer. Jag åkte ner till stan och hämtade upp hela gänget vid hotell Dorsett och så åkte vi ner till Chinatown för att se om de kunde hitta de sista sakerna att ta med hem. Efter en stunds gående på Petaling Street, gick vi bort och tittade på det kinesiska templet.



Tvärs över gatan låg sedan det indiska templet och vi kom precis i tid för att se en ceremoni där alla hinduer som kom in välsignades.




Efter ett par timmars promenad, där vi även var uppe i Peter Hoe, började det knorra i magen och vi gick så klart till Old China Café.




Efter lunchen lämnade jag kvar dem i Chinatown för mer shopping och åkte hem för att fixa lite saker. På kvällen tog Anna och jag taxi in till stan och så promenerade vi alla iväg till Changkat Bukit Bintang och åt middag på Werners.




Det känns som om de alla fyra har varit jättenöjda med alla olika resor, stad i KL, strand på Langkawi och djur och natur på Borneo. De fick till och med se elefanter när de var där så de har verkligen haft tur. Så roligt för oss att resan vi pratat så länge om äntligen blev av. Nu ses vi på Rörtången i sommar :)