08 januari 2022

Träff med Fredrik och Luci

Halvsju i morse var det någon som kom och puffade på mig med en kall nos så jag kravlade mig upp och gick ut på en promenad i mörkret. Väl tillbaka kröp jag ner i sängen och Pluto somnade snällt på sin madrass igen.


Det är rätt mysigt att gå omkring i lägenheten och ha en liten hund som vill ha uppmärksamhet.


Anna och Erik kom förbi för att hämta Pluto och blev kvar på frukost och lite skidskytte på TV:n. Senare på eftermiddagen åkte vi in till stan för att träffa Fredrik och Luci. Vi strosade från dem och tog en öl på pub innan vi gick till restaurangen La Farola. Spanska tapas när de är som bäst! Liten restaurang och supermysig. Vi fick oss ett gott skratt efteråt när vi tog en sista öl efter maten på en pub mittemot restaurangen. Herrarna gick iväg på toaletten och kom tillbaka gapskrattande. Då visade det sig att ovanför pissoaren satt det skyltar med Small, Medium och Large. Lite roligt...


Nasrul skickade lite bilder från lägenheten i Almaspuri och nu är även vårt badrum färdigt. Nu skall alla saker in som badkar, dusch, toalett mm. Det enda som återstår nu är köket.


Allt går så sakteliga framåt även på distans och samtidigt kan vi vara här och njuta av att få tillbringa så mycket tid med barnen. Det har även varit väldigt roligt att få lära känna Luci, en så jättegullig tjej! Vi är glada att få välkomna henne till familjen.