07 juli 2015

En tur in till Göteborg

Fredrik var i Lerum igår och träffade Elliott. När vi vaknade till kallt väder i dag igen så bestämde vi oss för att åka in till stan och möta honom när han kom med tåget. Det är väldigt sällan vi åker in till Göteborg så det skulle bli mysigt. Fredrik fick för första gången i sitt liv upptäcka Göteborgs fantastiska butik - KnappCarlssons. Den är helt otrolig. Om man behöver en knapp så tror jag inte att man kan gå tomhänt därifrån.



Vi tog också ett besök i Josephssons och påminde Fredrik om hur han och Anna lekte jage inne på deras glasavdelning när de var små. Ett litet leende krusade sig på hans läppar och idag kunde han förstå varför vi inte varit så förtjusta... Efter ytterligare lite promenader hamnade vi på Condecco nära Gamle Port, som för övrigt var stängt och hela huset renoverades. Det blev goda räkmackor och för Fredrik - pannkakor. Barnet går aldrig ur.



Michi och jag tog oss en ordentlig promenad när vi kom hem. Skönt att komma ut och röra på sig!



Till middag var det grillning som gällde och skall man bara göra det när det är fint väder så blir det nog inte så ofta. Här stod Michi och grillade under ett parasoll. Det blev lika gott i alla fall :)



På kvällen blev de lite kortspel - Plump - och jag vann. Jippie!!!