07 april 2013

Craft Complex och Lotus-utställning på Pavillion

Sista dagen för Tobbe i KL och ikväll dags att återvända till lite - förhoppningsvis - vår i Sverige. Hans plan skulle dock inte gå förrän sent så vi hann med lite utflykter även idag. Första stoppet var Craft Complex där Ajis Mohammed var även denna gång. Hans tavlor är så fina!



Han målar nästan alltid havssköldpaddor och gör det helt fantastiskt!




Vi skulle sedan åka och ta en fika och när vi kom på Bukit Bintang visade det sig att de hade Lotus-utställning utanför Pavillion.




Tydligen är Lotus med i en ny film som heter The Host så den här bilen gjorde reklam för filmen. Rätt fräck!




Fikat blev inne på Coffee Bean i Pavillion. Michi och Tobbe var ju tvungna att prova några skakplattor som man skulle stå på och gå ner i vikt. Hm, ja det finns många teorier om viktnedgång, men denna kändes väl så där bra...



Väl hemma stack Michi och Tobbe ner tillsammans med Pattu för att basta och bada lite. Mystiskt nog kom Pattu upp med fiskar till sitt akvarium... Från dammen nere vid spa-området???




Det blev sedan rätt tidig middag på Souled Out där de tuffa grabbarna inklusive Fredrik tog den starka rätten Chicken Vindaloo.




Souled Out är alltid bra och alltid fullt. Går inte att boka bord efter 19.30 får då är det packat varje dag!



Själv tog jag en lite mildare indisk variant - Butter Chicken.




Så var det dags att säga hejdå för denna gången. Senast Tobbe var här var augusti 2004 så vi får väl hoppas att det inte dröjer lika länge till nästa gång. Nu har han i alla fall överlevt sin 50-årsdag som han hade lite vånda över :) 



Hoppas nu att resan hem går bättre än resan hit...