12 februari 2012

Magnus Lindberg på besök

Detta var Magnus enda hela dag i KL så det gällde att åka runt lite. Vi startade med att åka ner till KLCC för tvillingtornen måste man se när man är här. Fick nästan ligga ner på marken för att få med både Magnus och tornen på bild, men skam den som ger sig. Förutom att få se tornen blev det också ett besök i Conversebutiken här. Skorna kostar tydligen runt 700 kronor paret hemma och här kommer man undan med cirka 250 kronor så det var en bra investering!



Vi åkte sedan vidare till Chinatown, vilket innebär ett totalt ombyte i omgivning. Från lyx, flärd och fräscht till ruffigt med krängare överallt och från KLCCs tjusiga affärer med äkta väskor från alla märken, möts man här av kopior, kopior, kopior. Det roliga är att det finns copy-copy och genuine-copy. Copy-copy är en väska, vilken som helst, där t.ex. Dior står tryckt på, men väskmodellen finns egentligen inte. Genuine-copy - visst låter det tjusigt - innebär en kopia av en väskmodell som faktiskt finns. Det är en djungel här på många sätt! Efter ett besök i den lite bättre klockaffären här begav vi oss till Old China Café för lite lunch.




När vi kom tillbaka till Mont Kiara travade Magnus iväg till Michis kontor för att se det och sedan gick vi allihop till Souled Out för lite middag. Även idag blev det traditionsenlig kinesisk förrätt för att fira det kinesiska nyåret. Snart är detta firande över.




Därefter följde en salig blandning av indiskt, malaysiskt, mexikanskt m.m. Här finns allt!




Den åttonde försvann sedan Michi till jobbet och jag iväg på Sweamöte så Magnus fick en förmiddag vid poolen hemma hos oss. Lagom till lunch traskade vi iväg till 1 Mont Kiara för ett besök på F.O.S. och åt sedan lunch med Michi på vår favoritsushirestaurang. Barnen hann sedan precis hem från skolan för att hinna vinka hejdå till Magnus som blev upphämtad av Jeffrey tjugo i fyra för att flyga ner till Singapore och sedan tillbaka till Sverige.




Det blev ett kort, men mycket trevligt, besök här i KL.