15 mars 2023

Lite skrivövningar

Efter dagens spanskalektion åkte jag hem till Åsa, en vän och medlem i Swea. Jag har blivit ombedd att skriva några porträtt av våra medlemmar för vår hemsida. Väldigt roligt jobb. Vi satt och pratade i ett par timmar och första porträttet är nu skrivet. Åsa fick också berätta om en lunchrestaurang som hon gillar och som vi skall ha som månadens lunch i april. Roligt koncept!


På kvällen var det dags för spinningpass på FireFit. Tufft, men väldigt roligt!


Hemma hade Thelma lagat en ny maträtt. Burmesisk currykyckling. Det var sååå starkt. Fem hela chilisar i. Tur att vi är vana och att vi gillar stark mat, men det var inget att bjuda svenska gäster på. Fniss!


Idag fick vi skickat blommor till båda Anna och Erik samt grannarna Rachel och Adam för hjälp med våra hus. Det är tur vi har folk som kan hjälpa till! 


Nu har vi haft problem på tre ställen och de brukar ju komma i svärmar om tre så vi hoppas vi får lite andrum nu. Idag såg vi näst sista delen av säsong 4 av The Crown. Alltså man undrar ju om de som skrivit serien vill avsätta monarkerna för det är ju verkligen ingen sympatisk bild man får...