12 december 2014

Svenskt band på Backyard

Anna har hållt på att organisera och fixa ett julparty för F-Secure och ikväll var det dags. Av tomten fick hon en kaffemugg från Starbucks.


Jag fick hem vår försäkringskille Stanley till oss idag. Vårt stora glashandfat i badrummet har spruckit och han skulle komma och ta lite foton och se om vi kan få ut något på försäkringen. När han gått åkte jag till banken och sedan till jobbet för tredje dagen i rad. Mycket nu innan Michi skall sticka och julhelgerna sätter in.

Vi hade middag hemma med Nils, Michi, Fredrik, Amanda och mig och sedan kom taxin vid åttatiden. Michi, Nils och jag åkte då till Backyard där några av våra svenska killar här i KL skulle uppträda med sitt band. Tyvärr hann inte Michi och Nils höra något då spelningen blev lite försenad. De hade en kvart på sig därinne innan de var tvungna att sticka till flygplatsen.



Jag följde med dem ut till taxin och vinkade av dem.



Därinne körde bandet igång efter en liten stund och Gary Ashton, Peter Hillin, Hans Sjöström och Björn Stålebring plus en inhyrd malaysier körde strax igång. De var riktigt bra och det var många svenskar där och stödde dem.



Det blev en jätterolig kväll med dans, goda vänner och bra musik. Fick skjuts hem framåt halvett och det var skönt att det inte blev supersent. Fredrik kom hem ungefär samtidigt. Han hade varit med sina kompisar och sett Hunger Games 3.