23 januari 2013

Indisk lunch med Swea

Startade morgonen med ett besök hos Claudia som är kassör i svenska skolan. Hon ville ha lite hjälp med att revidera bokslutet. Tog med lite hem då jag inte hann igenom allt. Jag skulle nämligen iväg på Swealunch med indiskt tema denna gång.


Vi samlades i Temple of Fine Arts. Det visade sig att det var samma ställe som vi var med familjen och tittade på Nina när hon hade sin dansuppvisning. Vi fick titta på några tjejer som dansade en klassisk indisk dans för oss.


Efter dansen var det dags för vegetarisk indisk lunch. Roligt att vi även denna gång var så många, 18 personer. Som alltid fem avhopp samma morgon, men som tur var sade inte restaurangen något om att vi blev färre.


På kvällen åkte Michi tillsammans med Anders, Micke och Mårten till Langkawi. Robert Lindell är här nu så Jeanette hade ordnat en middag på Souled Out för alla gamla vänner så jag gick dit själv. Det blev en riktigt trevlig kväll. När jag kom hem hade Fredrik gått till Vouge med sina kompisar och Anna var inne i stan med sina. Hämtade Fredrik vid ett vid Mont Kiara Plaza. Alla kommer vi vara lite trötta imorgon när vi skall upp och ta flyget till Langkawi och ansluta med övriga gänget.