26 december 2016

Annandag jul

Nu är Fredriks tid i Sverige slut för denna gång. Jag körde honom till Landvetter i morse och klockan åtta var han incheckad och klar. Nu blir det flyg till Amsterdam, sedan till London och så vidare till Kuala Lumpur. En lång resa! Som tur var har stormen som skulle kommit i natt inte kommit in så alla plan gick som de skulle!



Stora rubriker i tidningarna om stormen. Det blåste inte så mycket här i Lerum som man skulle kunna tro.


Anna, Michi och jag tog oss en sväng till Allum. Anna hade fått ett presentkort av morfar och det är ju bra att handla när det är rea. Jag behöver en ny skidjacka. Tog lite foton på ett par stycken som såg snygga ut.


  
På Allum stötte vi på både syrran med familj samt kusin Janne. Bra ställe att träffa folk!!! Turen gick sedan hem till farmor Bärbel. Vi hade hjälpt henne uppdatera hennes iPad och lagt dit lite bilder från jul och Maldiverna. Nu är den helt fixad. Det blev sedan fika på stan med Christer och Ulrika. Anna passade dessutom på att fika med Erika. Jättemysigt att träffa henne igen.


Det var skönt att sedan ha en helt lugn kväll hemma. Vi såg en dokumentär om Zlatan som var rätt bra och åt lite god ost. Imorgon är det dags att ta ner alla julsaker igen och börja packa så bäst att njuta av lugnet!