07 februari 2013

Plastglas för poolen

Glömde att ta bilder igår när jag var nere på lunch i stan. Annelie Wikström som bodde här tidigare hade kommit på besök från Beijing och bodde hemma hos en annan Sweatjej, Helen, som hade dragit ihop en lunch. Vi blev åtta personer som träffades nere vid KLCC och hade det riktigt trevligt. 

Samma morgon hade Michi fått hit de två första killarna som skall ta hand om firmans nya call centre här nere, Carl och Mattias. De kom hem till oss på middag på kvällen så alla fick lära känna varandra lite.

Idag var jag först iväg hem till Claudia för att gå igenom Svenska skolans redovisning för 2012. Det är inte alltid så lätt med ekonomi och har man aldrig jobbat med det så måste det vara lite av en mardröm att behöva göra resultaträkning, balansräkning och bokslutsdispositioner. Vi byggde excel-mallar och gick igenom hur man skall tänka och hon kändes riktigt proffsig när vi var klara. Riktigt kul att få agera lite lärare!

Klockan 12 kom sedan Ulrika Brunner hem till oss för att revidera Sweas bokslut för 2012. Alltid lika skönt när namnpåskriften sitter på revisorsintyget :) Var sedan iväg en sväng till 1 Mont Kiara för att handla lite ost till kvällens Idol-tittande med Jeanette. Hittade då rätt snygga plastglas som vi kan ha vid poolen på Langkawi. Nu hade de ju inte så många inne så det blev fyra ölglas och fyra champagneglas. Mer skulle komma in efter det kinesiska nyåret så vi får vänta lite. Bra att slippa eventuella glasskärvor kring  eller i poolen!



Klockan åtta bänkade vi oss framför tv:n och tittade på American Idol. Nu har de kommit fram till Hollywood-rundan när tvåhundrapersoner skall bantas ner till runt tjugo. Alltid roligt!