18 april 2013

Good Earth, UB City och indisk middag hemma

Härligt att starta dagen med en liten hundpromenad. Det är fördelen med att ha en hund - man kommer ut flera gånger om dagen! Dessutom fick vi se dessa häftiga palmer som stod på området.


Här är Gunillas hus efter vår morgonpromenad.


Hunden Tequila är lite rädd av sig efter att antagligen ha bott hos lite knepiga ägare för några år sedan. Hon kom dock allt närmare efter hand som dagarna gick.


Jeanette och jag tog också kort på de indiska systrarna som jobbar hos Gunilla och som nu lagade indisk mat till oss som vi skulle ha till middag.


Efter frukost och promenad bar det av in till stan och besök på UB City där  butiken Good Earth ligger. Här hade Gunilla köpt de fina elefantkopparna jag har på Langkawi och nu tänkte jag köpa fler :)


Nu visade det sig dock att muggarna var slut och istället kom jag ut med dessa otroligt fina tallrikar som bara fick mig att le. Massor med söta elefanter på!


När shoppingen var avslutad gick vi till en libanesisk restaurang för lite lunch. De hade en helt fantastisk avsmakningsmeny!


På vägen hem blev det också lite olika choklad köpta med kardemumma, chili, jordgubb och andra spännande smaker.


God middag hemma igen med Gunilla och Lars. Så fort dagarna har gått. Nu är i alla fall Michi hemma igen från Sverige och det skall bli roligt att vara samlade i familjen igen.