05 mars 2022

På jakt efter en laddare till Apple Watch

Godmorgon Langkawi. Hur otroligt skönt och avkopplande är det inte att vara här.


Michi och jag hade båda lämnat hjärnan hemma när vi åkte från KL. Ingen av oss hade med vare sig laddare till telefon eller våra klockor. Laddare till telefonerna fanns i huset, men inte till klockorna. Idag på morgonen åkte vi in till Kuah för att köpa en extra. Tror ni att det fanns? Vi var nog i tio affärer som sålde allt möjligt, till om med sålde Apple Watch, men hade de någon extra laddare att sälja? Nej... Den nästsista affären vi gick in i hade en laddare som tillhörde tjejen som stod där. Vi lämnade helt enkelt våra klockor till henne och hon lovade ladda upp dem medan vi åkte och handlade lite frukt och dricka. I shoppingcentret med mataffären hittade vi en till affär och där hade de en kopieladdare. Vilken tur!


När vi kom tillbaka för att hämta våra klockor låg båda två på laddning. Tjejen som först hjälpt oss hade ringt till sin kollega som skulle komma in lite senare och bett henne ta med sin laddare också. Hur gulligt som helst! Här kan man ju bli förtvivlad över att mycket funkar så kasst, men också överlycklig över hur vänliga och omtänksamma vissa är. Michi gav dem en peng till fika, som de knappt ville ta emot. Det var de så värda!


Så mysigt att titta ut och få syn på lille Shadow som inte lämnar oss för en sekund.


Han vet att han inte ska gå in i huset, men han kan nog inte lägga sig mycket närmre... Idag regnade det största delen av dagen och vatten tycker han inte om.


På kvällen gick vi och åt middag på Gallo Nero. Vi fick berätta för Lorenzo att vi träffat hans kompis Riccardo på Bottega.


Hemma satt vi vid poolen en stund innan det var dags att gå upp och lägga oss. Någon följer oss som den skugga som hans namn syftar på.


Vi undrar hur det skulle vara om den otroligt lugne Shadow hade fått träffa den galne unghunden Pluto.


Nya bilder kom från Almaspuri. Nasrul och hans gäng hade häktat av alla innerdörrar och slipat ner samt lackat om dem. De ser helt nya ut nu.


Köket är färdigmålat nu med vit pelare och grå vägg.



Anna och Fredrik har det bra på sina respektive resor i Barcelona och Paris.



Längtar efter att kunna resa runt i Europa. Ser ju fantastiskt ut. Vem vet om det kommer att vara möjligt till sommaren..?