26 juli 2019

Madeleine och Louise kommer till Rörtången - men inte Fredrik

När vi vaknade i morse hade jag fått ett nytt meddelande från Madeleine som nu satt på tåget ner till Göteborg: Är Fredriks flyg inställt? Trodde inte mina ögon. Gick in på British Airways hemsida och konstaterade att nu var även Fredriks flyg borta. Ringde honom och han hade fått en ny biljett till på måndag. Han skulle ju bara vara i Göteborg över helgen så det blev till att boka av hans resa helt. Han var ju liksom festföremålet i morgon så det var ju lite misslyckat... Konstigt nog var vårt flyg med SAS fortfarande på. Vi har hört att British Airways har en pilotstrejk på gång. De skyller på vädret, men man undrar vad som egentligen ligger bakom... Vi åkte ut till Heathrow vid halvtre idag och det var inga problem att checka in.



Planet till Köpenhamn kom iväg 40 minuter sent och med en och en halv timme i Köpenhamn från början så kunde det bli lite kort. De flög dock ikapp en hel del. Väl framme i Köpenhamn fick vi besked att nästa flyg var 20 minuter sent. 


Det kändes väldigt skönt när vi väl satt på sista planet mot Göteborg...



Madeleine stod redo med kameran när vi äntligen kom ut med vårt bagage. Nu gällde det att fixa i ordning för resten av helgen - utan Fredrik. Madeleine hade kommit till Centralen redan vid sju och åkte då ut till Landvetter. Där landade Louise klockan nio och sedan hade de fått vänta på oss till efter midnatt. Tanken var ju att Fredrik skulle landat vid sju och att han och Madeleine skulle tagit sig ut till Rörtången... Så snopet!


Vi var ute vid Rörtången när klockan var närmare ett, men vi satte oss ändå och tog lite ost och skinka och pratade en stund.



Klockan var nog närmare halvtre när vi äntligen kröp i säng. Så roligt att vi kom hem i alla fall och fick träffa Madeleine och Louise!