05 oktober 2017

Michis födelsedagspresent till Langkawi

Så var det dags att åka upp till Langkawi igen. Var hemma i huset strax efter tolv. Jag hann knappt ta av mig ryggsäcken förrän Harry och Joanna dök upp för att fixa kamerorna på huset. Vissa hade så dålig kvalitet så vi byter ut dem till HD-kameror. Framåt två tiden kom Michis födelsedagspresent. Jag beställde den i KL för en dryg vecka sedan och nu var den redan på Langkawi och väntade på leverans. Vi får fira lite tidigare eftersom vi snart ska ut och resa. Nu står träningscykeln fint parkerad inne i gymmet.




Först vid femtiden var Harry och Joanna klara och jag kunde åka in till Kuah för att handla. Det har kommit upp nya, lite modernare byggnader kommit upp. Nu väntar vi med spänning på vad de ska fyllas med.




När det blev kväll så var jag inte så sugen på att ställa mig och laga mat så jag åkte ner till Pantai Chenang för att se vad jag kunde hitta. Sprang på det här gatuståndet med satay. Det såg gott ut.






Köpte lite kyckling och biff och fick allt i en plastpåse tillsammans med lök, gurka och en stor slev jordnötssås. Spännande förpackning!



Monterade ihop juicemaskinen jag hade köpt och lade upp alla frukter. Ser fram emot lite god juice imorgon!



Kröp i säng tidigt med en god bok. Tänkte gå upp tidigt imorgon och springa innan det blir för varmt.