23 juli 2021

Med Fredrik till stan

Hämtade Pluto i morse. När vi gått i fem minuter så lade han sig ner och tyckte det var nog. Fick med honom till parken och där sprang vi omkring hur mycket som helst. Då piggnade han till.


Varje morgon har vi som rutin att ta Covid-test. Alltid lika skönt att se strecket hamna på C.


På eftermiddagen åkte vi in till stan med Fredrik. Tåg in till Paddington och sedan gick vi till det gamla stamstället The Chapel. Där anslöt även Fredriks kompis Edward.


Vi åkte sedan bort till deras lägenhet i Elephant and Castle. Det var roligt att få se den. De börjar nu titta efter lägenhet i Marylebone igen. Lite roligare att bo mer centralt.


Hursomhelst så var det en riktigt fin och fräsch lägenhet. 


Vi hade med fyra av våra resväskor så att Fredrik kunde packa det mesta av sina saker och förbereda för flytten så mycket som möjligt när vi ändå var där.


Vi lämnade kvar alla saker och gick till Mercato Metropolitano, ett supermysigt ställe med olika små restauranger där man kunde handla allt möjligt.


Vi åkte sedan in till Iberica inne i stan och åt tapas. Mycket gott! Vi fick sällskap av både Edward och Victor.


Kvällen avslutades på Coco Momo, som nu bytt namn till något annat, innan vi åkte tillbaka till Maidenhead efter en jättetrevlig kväll.


Hela stället var omgjort och mycket trendigare nu. Jag hade ju en snygg man att titta på också :)


Chattade lite med Thelma idag. Fallen i Malaysia är uppe i över 15,000 om dagen jämfört med 5,000 strax innan vi åkte. Hon hade köpt visir att ha när hon går ut och tycker det är väldigt otäckt. Samtidigt väntar vi på lättnader för oss som tagit två sprutor...


Tänk om vi kunde slippa hotellkarantänen när vi kommer tillbaka. Det hade varit fantastiskt!